woda; substancja słodząca: maltitole; sacharoza; nukleotydy z Saccharomyces cerevisiae (kwas cytydyno-5'-monofosforowy, kwas adenozyno-5'-fosforowy, kwas guanozyno-5'-fosforowy, kwas urydyno-5'-fosforowy); aromat naturalny bananowy; cynk (glukonian cynku); suchy ekstrakt fukoidanu z wodorostów Undaria pinnatifida*; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; witamina D (cholekalcyferol)
składniki Regestim |
10 ml (RWS) |
witamina D (cholekalcyferol) |
15 µg, czyli 600 j.m. (300%) |
cynk |
10 mg (100%) |
nukleotydy
kwas cytydyno-5'-monofosforowy
kwas adenozyno-5'-fosforowy
kwas guanozyno-5'-fosforowy
kwas urydyno-5'-fosforowy
|
50 mg
4,55 mg
8,81 mg
9,29 mg
7,74 mg
|
Ekstrakt fukoidanu z wodorostów Undaria pinnatifida* |
50 mg |
RWS to referencyjna wartość spożycia
Regestim zawiera cukier i substancję słodzącą.