cukier, regulator kwasowości – kwas winowy (L(+)-), regulator kwasowości – węglany sodu (wodorowęglan sodu), kwas L-askorbinowy, substancja przeciwzbrylająca – dwutlenek krzemu, zagęszczony sok pomarańczy w proszku, zagęszczony sok z buraka czerwonego w proszku, aromat pomarańczowy z barwnikiem w proszku (w tym barwnik: karoteny), barwnik – karoteny, amid kwasu nikotynowego, palmitynian retinylu, cyjanokobalamina, cholekalcyferol, regulator kwasowości – węglany sodu (węglan sodu), D-pantotenian wapnia, chlorowodorek tiaminy, chlorowodorek pirydoksyny, ryboflawina
Składniki Visolvit Orange po 10 saszetek
|
1 saszetka
|
RWS
|
Witamina A
|
600 µg
|
75%
|
Tiamina (witamina B1)
|
1 mg
|
90,9%
|
Ryboflawina (witamina B2)
|
1 mg
|
71,4%
|
Niacyna (witamina B3)
|
10 mg
|
62,5%
|
Kwas pantotenowy (witamina B5)
|
1,84 mg
|
30,7%
|
Witamina B6
|
1 mg
|
71,4%
|
Witamina B12
|
5 µg
|
200%
|
Witamina C
|
100 mg
|
125%
|
Witamina D
|
10 µg
|
200%
|
RWS to referencyjna wartość spożycia